top of page

Szavazás 2020 december

Frissítve: 2020. dec. 16.



Tisztelt Tagtársam!


Jelen levelemmel tájékoztatlak, hogy a 2021 évi tagdíj összegéről kell szavaznunk, továbbá igényfelmérést végzünk az MMAGE által 2021 évben nyújtandó hendikep nyilvántartási szolgáltatásról. A veszélyhelyzet miatt az 502/2020 (XI.16) Korm.rendelet 3.§ (1) bekezdése szerint a jogi személy döntéshozó szervének ülése nem tartható meg oly módon, hogy az a tag személyes részvételét igényelje, ezért ülés tartása nélküli döntéshozatalra kerül sor, melyre a hivatkozott Korm.rendelet 4.§ (4) bekezdése lehetőséget ad. Kérem ezért, hogy a szavazataitokat szíveskedjetek a mellékelt szavazólap kitöltésével leadni oly módon, hogy a kitöltött szavazólapra írjátok rá a neveteket és a címeteket, majd a kitöltött szavazólapot 15 napon belül küldjétek meg részemre a revesz.tamas@midamgolf.hu email címre.

MMAGE_Szavazolap_2020december
.pdf
Download PDF • 97KB

A szavazólapon lévő napirendi pont és alatta szerepel a napirendi ponthoz tartozó határozati javaslat tervezet. Napirendi pont:

  1. napirendi pont: Egyesület tagdíjának változása

A határozathozatali eljárás akkor eredményes, ha a tagok 50%-a + 1 fő érvényes szavazólapot küld meg az Egyesület részére.

Érvénytelen a szavazat egésze, ha:

  • nem a megküldött szavazólapon történik a szavazás,

  • ha a szavazólap áthúzásra kerül.

Amennyiben a szavazásnál a három lehetőség közül egynél több megjelölésre kerül, vagy a megjelölés nem aláhúzással, ill. ikszeléssel történik, a szavazat érvénytelen.

Az Egyesület taglétszáma jelenleg 115 fő. Amennyiben a megadott határidőn belül 58 főnél kevesebb érvényes szavazólap érkezik vissza az Egyesülethez, úgy a szavazólapok – azonos napirendi pontokkal - ismételten kiküldésre kerülnek. A megismételt szavazás során a visszaküldött szavazatok a beérkezett szavazatok számától függetlenül határozatképes döntést eredményeznek az eredeti napirendi pontokban.

A szavazás eredményét az Egyesület három napon belül megállapítja és az eredmény további három napon belül e-mail útján közlésre kerül a tagokkal.


Fentieken túl tájékoztatunk Téged, hogy 2021 évtől lehetőséget kívánunk biztosítani tagjaink számára, hogy egyesületünk vezesse számotokra a hendikepeteket, melynek több előnye is lehet számodra. Egyrészt tagja lehetsz a MidAm közösség azon részének, akik országos ranglistapontokat gyűjtenek férfi vagy női felnőtt kategóriában, illetve lehetőséged lehet képviselni az Egyesületet a Magyar Klubcsapatbajnokságon az egyik MidAm csapatban. Továbbá amennyiben 2021-ben nem kívánsz csatlakozni egyik klubhoz sem pályahasználati tagsággal, viszont szeretnéd hendikepedet karbantartani, mert versenyeken indulnál, akkor egyesületünk ezen szolgáltatása megoldást kínál problémádra.


Kérjük, hogy minden kötelezettségvállalás nélkül válaszlevélben értesíts bennünket, hogy ezen szolgáltatást 30.000,- forintos díj ellenében igénybe vennéd-e, mely tartalmazza a hendikep nyilvántartást, szövetségi versenyengedély kártyát és online help desket.


Budapest, 2020. december 15. napján


Krämer András

elnök

MMAGE

56 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page