top of page

Szeberényi az élenAz év leginkább várt MidAm eseménye, a MET XI. Magyar MidAm Nyílt Golfbajnokság mezőnye elstartolt a mai napon Zalacsányban és a férfiak hendikepsorrend szerinti 6. kiemelt játékosa, egyben címvédő bajnok, Szeberényi Máté az élre is állt 72 ütéssel. Szorosan mögötte az osztrák Sam Ockers követi 74 ütéssel, valamint a korábbi nagy vetélytárs, a cseh Jakub Hasek 75 ütéssel. Őket szorosan 6 holtversenyben lévő 77-es score-ral rendelkező játékos követ, így a mezőny rendkívül szoros.


Hölgyek mezőnyében is a tavalyi győztes, az ukrán Galyna Zagorodnia végzett az első napon az élen 80 ütéssel, akit 86 ütéssel Sajner Zsuzsa követ, és csupán 1 ütéssel lemaradva nyomukban van Luu Thi Thu Huong Hajni 87 ütéssel.

Nation’s Cup versenyében Magyarország A csapata (Szeberényi Máté, Zilahy Csaba, Meznerics Gergely, Krämer András) állt az élre, míg a 2. helyen a tavalyi címvédő szlovák csapat (Maťašovský Roman, Tomko Florian, Šebesta Martin, Dušan Ježík) négyese várhatja a második versenykört 236 ütéssel. Szorosan, mindössze 1 ütéssel lemaradva követi őket Magyarország B csapata (Dr. Horváth Péter, Koller György, Müller Ralph, Magyar Krisztián).


A MidAm Golf Liga csapatversenyében az Nyílt bajnokság első körében kiválóan remekelt a Ralph Müller vezette Utolsókból Lesznek az Elsők csapata 20 ponttal megelőzve a második helyezett Mester Miklós fémjelezte Még Mindig Te Jössz csapatát. Harmadik helyen Zilahy Csaba A Sas Leszállt csapata futott be 3 ponttal lemaradva a második helyezett-től.


139 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page