top of page

Szezonindító MidAm hírek



Köszöntünk Titeket az új golfszezonban! Reméljük, hogy a téli felkészülésetek sikeres volt és egy újabb kellemes golfszezon elébe nézhetünk közösen.


2022. március 9-én tartottuk idei első Közgyűlésünket, amin Tagjaink az alábbiakról határoztak:



2022 évi tagdíj

A Közgyűlés nem emelte a 2022 évi tagdíj mértékét, mely így továbbra is 20.000,- forint. A tagsággal járó kedvezményekről itt tájékozódhatsz. Utalásodat ide indíthatod:

MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

OTP Bank 11702067-20003043

Megjegyzés rovatba kérjük neved és a „2022 évi tagdíj” szöveget feltűntetni.


SZJA 1% felajánlás


Ha idén még nem rendelkeztél adód 1%-áról, akkor szívesen ajánljuk figyelmedbe egyesületünket!

MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf SE

18657119-1-43


Hendikepvezetés

Hendikepvezetési szolgáltatásunk változatlan formában és változatlan díjak mellett vár minden, 25. életévét betöltött érdeklődőt. Kérjük, hogy Versenyengedély (EGA kártya) igényeiteket ennek a dokumentumnak a kitöltésével, a revesz.tamas@midamgolf.hu címre küldve tudjátok jelezni.

Tájékoztatunk, hogy 2022. január 1. napjától a 765/2021 (XII.23.) korm. rendelet rendelkezik a sportolók regisztrációjáról, így születési helyed, dátumod és édesanyád neve mellett a TAJ számodat is meg kell adni az EGA kártya igénylés során. Köszönjük megértésedet!


25 éves korhatár


Összhangban a European Golf Association (EGA) ajánlásával a Közgyűlés 25 évre csökkentette az MMAGE Sportegyesületbe való belépés alsó korhatárát. Felső korhatár továbbra sincs.


Krämer András elnök úr és Révész Tamás főtitkár bejelentették a 2022 évi MidAm versenynaptárt, valamint a Magyar MidAm Golf Liga 2022 versenysorozatot, amelynek részleteiről itt tájékozódhatsz.


Újdonság a Csapatverseny bevezetése és annak közel 1,5 millió forint értékű vásárlási utalvánnyal történő összdíjazása, amely beváltható klubtagságra, pro shop termékekre és egyéb golfszolgáltatásokra a magyarországi klubokban.


A Ligában a megszokott egyéni nettó és bruttó kategóriákban is indulhatsz, amelyhez nincs szükség előregisztrációra. Ugyanakkor nem érdemes kihagyni a Csapatküzdelmet! Ha csapatban is indulni akarsz, akkor szükséges az előregisztráció, amit az alábbi gombra kattintva végezhetsz el.



Szponzoráció

Szeretnéd cégedet, termékedet, szolgáltatásodat bemutatni,kommunikálni a MidAm közösség számára? Megjelennél molinval, pin zászlóval, bannerrel a golfpályán? Szívesen ajándékoznál a versenyzőknek céges logózott labdát, sapkát, törölközőt? Örömmel látnád céged nevét a versenyünk, versenysorozatunk neve előtt? Keress minket ide kattintva, hogy megismerve igényeidet személyre szabott ajánlatot állíthassunk össze Neked.

33 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page