top of page

Újabb spanyol nyaralás a Ligában!


Örömmel értesítünk minden Liga tagot és érdeklődőt, hogy a Fairway Apartments, Mijas felajánlásában egy

újabb 4 napos nyereményút kerül kisorsolásra mindazok között, akik részt vesznek a MidAm Golf Liga valamely fordulóján.

Minél több versenyen vesztek részt, annál nagyobb az esélyetek a sorsoláson, mivel a nevetek annyiszor kerül a kalapba, ahány versenykört játszottatok le (pl. Nyílt Bajnokságon akár 3-szor is!)


A Fairway Apartman Mijas Golf két apartmannal rendelkezik. Az egyik a 2 háló, nappalis Limonar (80m2 + 28m2 terasz), Front golf apartman, kilátással a Mijas Golf / Los Lagos pálya 3. szakaszára.

A másik az ugyancsak 2 hálós, nappalis (93m2 + 18m2 terasz) Front Golf apartman kilátással a Mijas Golf / Los Lagos pálya 5. szakaszára. A lakóparkokban 1-1db medence van. Golfpálya bejárata 500m gyalog.

A két apartman egymástól 400m-re van, a Sunrise Golf Paradise apartmanoktól 1 és 1,5km. Az apartmanok hálószobáiban 1 franciágy valamint 2db szimpla ágy található. A nappaliban kihúzható kanapéval bővítehető egészen 6 főre 1-1 apartman vendégbefogadó képessége.

Legközelebbi tengerpart Fuengirola, ahova autóval vagy busszal is le lehet menni, kb 10-15 perc. ezen kívül a legközelebbi golfpályák: Mijas International: 2x18 lyuk, nagyon jó gyakorló résszel, Santana Golf: 1x18 lyuk (range nincs), de a magyarok körében nagyon népszerű. 4,5km-re található a La Cala Golf: 3x18 lyuk, valamint 10km-re a Chaparral Golf: 1x18 lyuk 10km.


MidAm Golf tagoknak a foglalás 5%-os kedvezménnyel érhető el Rozman Péter barátunknál vagy az apartman közvetlen foglalási oldalán.

A nyeremény sorsolására a MidAm Szezonzáró és Díjátadó Gálán kerül sor.


A MidAm Golf Liga első fordulójára Hencsén kerül sor, amelyre már megnyílt a nevezési lehetőség.



76 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page