top of page

Újabb szponzor a Mid-Am csapatában




Örömünkre szolgál tájékoztatni Titeket, hogy újabb szponzorral bővült a Mid-Am Golf Tour 2021 versenysorozatunk.


Ezúttal a golf napszemüvegeket forgalmazó Optiwit Kft. tette le a voksát a Mid-Am csapata mellett. A cég a Maui Jim kiemelt magyarországi partnere, melynek golf napszemüvegeit a versenyeken is kipróbálhatjátok.


Szín. Éles kép. Részletek.

A Maui Jim napszemüvegek Hawaii partjain születtek, hogy védjenek a sziget erős napsütése és a vakító fény ellen, ugyanakkor élesebb látványt eredményezzenek. 30 év elteltével is független a márka, és az a szabad hawaii szellemiség, amely kezdetben inspirálta a csapatot, továbbra is jelen van mindenben, amit tesznek. A márka központi irodája Maui szigetén, Lahainán van, továbbra is itt tervezik és tesztelik valamennyi napszemüveget. Napszemüvegeink nem fogják megváltoztatni a világot — de egy új világot tárnak fel Ön előtt. A Maui Jim kiemelt magyarországi partnere az Optowit Kft elhozza Önöknek ezt a csodálatos márkát és az elérhető legnagyobb választékot a golf verseny helyszínén ki is próbálhatják.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Mid-Am Golf Tour 2021 versenysorozat első állomásán, az Országos Ranglistaversenyünkön, Hencsén, május 29-én (szombaton).



MauiJim Brand Book
.pdf
Download PDF • 2.53MB

78 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page