top of page

Véh Balázs meghívója

Frissítve: 2020. júl. 29.Mint az sokatok számára ismert, Véh Balázs kiváló Mid-Am játékosunk a zirci Forest Hills Golf & Country Club klubéletének egyik motorja. Szabadidejében számos alkalommal mutatta be ismerőseinek és ismeretleneknek a sportágunk szépségeit.


Most egy új dologgal rukkolt elő Balázs, amiben örömmel támogatjuk, hiszen mindamellett, hogy tiszteletreméltó az önkéntes munkája, a Mid-Am tagjainknak egy különleges gesztussal fog kedveskedni.


Íme Balázs levele:


HCP módosítás Angus steakkel, nemcsak Mid-Am játékosoknak


A La Pampa Argentin Steakhouse nagyvonalú szponzorációjának köszönhetően az angus marhák bélszínjava és a dél-amerikai dűlők utolérhetetlen vörösborai jegyében zajlik a Forest Hills Golf Club következő HCP módosító egyéni stableford versenye.


Annak érdekében, hogy erről az egyedülálló és új lehetőségről a Mid-Am Match Play Bajnokság döntőjének résztvevői se maradjanak le a szombati döntők miatt, úgy határoztunk, hogy az eredeti időpontot megváltoztatva augusztus 9-én, vasárnap rendezzük a versenyt.


Érdemes lesz átruccanni a Bakony szívébe, mert a La Pampa által felajánlott kétszemélyes steak vacsora és vagy 20 palack argentin vörösbor mellett a versenyre benevező Mid-Am tagok között kisorsolásra kerül egy 18 szakaszos greenfee is. Itt az idő ismerkedni Magyarország egyik legjobb minőségű pályájával, ki tudja, jövőre talán a Mid-Am Tour egyik állomása is lehet.


Udvariból alig háromnegyed órányi könnyed autóút, de a fővárosból is csak másfél óra. Évtizedes statisztikai tény, hogy a Forest Hills lankáin az átlaghőmérséklet mindig 2-3 fokkal alacsonyabb, mint a hazai középérték, és a többnyire kellemes bakonyi szellő kifejezetten vonzó és élhető hétvégi lokációvá teszi a szarvaskúti pályát a nyári kánikula közepén.


Bozó Ádám head pro ezúttal legénybúcsúja miatt nem lesz jelen, így nemcsak a főszponzor debütál, hanem a versenyigazgató is. Személyét egyelőre hadd fedje jótékony homály, annyit azonban megígérhetünk, hogy az eleve bőkezű PHCP mellett ezúttal az amatőr golfozók számára barátságos pin pozíciókkal is kedveskedik majd a résztvevőknek némi személyre szabott apró ajándék mellett.


A családtagok és más kísérők pedig akár a medence partján is élvezhetik a vasárnapot, de a szomszédos Zirci Apátság vagy az Arborétum, esetleg a bakonybéli Pannon Csillagda is nagyszerű kísérő program lehet az augusztus 9-i golfverseny mellé!


93 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


bottom of page