top of page

Visszatérés Bükfürdőre



A golfozók térképéről hosszú időre lekerült helyszínre, Bükfürdőre látogat el a MidAm Golf Tour 2021. július 9-11 között a 9. Magyar MidAm Bajnokságával.

Magyarország első bajnoki, 18 lyukas golfpályája volt a MidAm Bajnokságok bölcsője, hiszen innen indult 2013-ban egy maroknyi golfozó szervezésében az újkori történelem első korosztályos bajnoksága.

Az elmúlt 8 évben a nemzeti és nyílt bajnokság évről évre egyre nagyobb létszámú közönséget vonzott a pályára, mígnem kinőtte kereteit, és immáron logikusnak tűnt szétválasztani a Magyar Bajnokságot a Nyílt Bajnokságtól. Az is ésszerűnek tűnt, hogy mindezt azon a pályán tegyük meg első alkalommal, ahonnan a MidAm „mozgalom” elindult. Ezt erősíti az a tény is, hogy a tavalyi évben befejeződtek a golfpálya beruházási és felújítási munkálatai, mely során az öntözőrendszer teljes egészében, a géppark jelentős részben megújult, valamint új elektromos autók is rendelkezésre állnak. De a fejlesztések itt nem értek véget, hiszen a Greenfield Hotel Golf & SPA 4 csillagos szálloda is teljesen újjászületett. A közösségi és fogadóterek, valamint az étterem és bár is új arculatot kapott, a továbbiakban pedig nem csak a szobák, de a wellness részleg is megújul, valamint egy szórakoztatóközponttal és további új szolgáltatásokkal is bővül a szálloda kínálata.

Fenti változások fényében mi sem tehetné indokoltabbá azt, hogy a MidAm Golf Egyesület az éves Magyar Bajnokságát ezen a méltó helyszínen rendezze meg. A fairway-ek és a rough-ok zöldelnek, a greenek látványos fejlődésen mentek keresztül az utóbbi hetekben, a bunkereken lázasan dolgoznak a pályakarbantartók és az erdők alját is teljesen kitisztították.

A MidAm szponzorok is kitettek magukért, hiszen összesen 3,5 millió forint értékben támogatják ajándékaikkal a versenysorozatot, és így többek között a Magyar Bajnokságot is. Az értékes díjak mellett garantált lesz a nyári jó hangulat is, amit a teraszon egy fröccsözés, majd vacsora és később egy könnyed nyáresti party fog biztosítani.

Reméljük, hogy Te is kedvet kaptál a játékhoz és részese leszel a Bükfürdői visszatérésnek!




(promóciós kód: MIDAMGB)


Várunk szeretettel a Magyar MidAm Bajnokságon!




21 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page