top of page

XX. Magyar Klubcsapat Bajnokság

Frissítve: 2020. okt. 6.



Az idei évben első alkalommal indított csapatot a MidAm Egyesület (technikailag a Pannónia színeiben) és máris a dobogó harmadik fokán sikerült landolni a kétnapos országos küzdelemben.


Az anno Schilling István bábáskodása mellett útjára indított és idén immáron a 20. alkalommal meghirdetett Szövetségi Bajnokságon erős mezőny állt össze, és ennek megfelelően a MidAm csapat is lehetőség szerint a legjobb játékosokkal képviseltette magát. A "lehetőség szerint" annak szól, hogy a csapatba csak Pannóniás klubtag kerülhetett be.


Fentieknek megfelelően a Briglovics Gábor (csapatkapitány), Krämer András, Magyar Krisztián, Meznerics Gergely, Zilahy Csaba erős hatos fogat vágott neki a 36 szakaszos küzdelemnek.


Első napon Zilahy Csaba / Krämer András (Foursome) forsome páros 78(+6) ütéssel hozta le a 18 lyukat, míg Briglovics Gábor / Meznerics Gergely (Texas) igazán remekbe szabott -8-cal (64 ütés) segítette MidAm csapatot. Egyéniben Magyar Krisztián, MidAm bajnok 79 ütéssel, míg Sátori Ferenc 83 ütéssel végzett 18 lyuk után, így utóbbi játékos eredménye a szabályok szerint nem került figyelembevételre a kiértékeléskor. Az első nap után a csapat második helyen állt +5 ütéssel.


A második nap már nem sikerült ilyen jóra. a Briglovics-Meznerics páros texasban ismét jónak mondható 73-as kört hozott, azonban a Zilahy-Krämert duónak már nem jött ki olyan jól a lépés (82 ütés) és egyéni játékosainknak is tisztességesen küzdeni kellett: Magyar 88 ütés, Sátori 99 ütés, így a második napon 27 ütés adódott az első napi +5-höz. Ez némiképp izgalmassá tette a Klubcsapatbajnokság végkimenetelét, azonban még így is 5 ütéssel végeztünk a 4. helyezett előtt.


Gratulálunk a MidAm csapatának, köszönjük a dobogós eredményt és gratulálunk a bajnokság minden csapatának!

52 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page