top of page

Zalacsányba látogat az MGL

Frissítve: 2022. jún. 23.


A hónap utolsó vasárnapján, június 26-án Zalacsányba látogat a MidAm Golf Liga második állomása, amelynek legfontosabb tudnivalóit összeszedtük számotokra egy csokorba.


Jelentkezési határidő

A nevezési lista lezárása 2022. június 25-én (szombaton) déli 12 órakor történik meg. Ezt követően sem jelentkezni, sem lemondani jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Jelentkezni ide kattintva lehet.


Szállásfoglalás

Korlátozott számban még lehet foglalni pályaszállást. A Számodra készített speciális ajánlatot ide kattintva érheted el. Foglalás esetén keresd Fincza Ginát a 06-20-240-4209-es telefonszámon vagy a golfreservations@zalasprings.hu email címen.


Check-in

Megérkezést követően a klubban a MidAm welcome desknél tudsz regisztrálni.

A nevezési díjat előzetes utalással (MMAGE SE, OTP Bank 11702067-20003043), vagy a helyszínen bankkártyával illetve készpénzben tudod rendezni.


A csapatok jelenlegi állásáról itt tájékozódhattok.


Az egyéni ereményeket itt tekintheted meg.


A verseny nevezési díja 34.000,- forint. A Zala Springs Golf Resort (verseny idejére érvényes) pályahasználati joggal rendelkező versenyzők számára 14.000,- forint. Tagjaink 2.000,- forint kedzveményben részesülnek fenti díjakból.


A MidAm Év Egyesületi Bajnoka és Bajnoknője cím sorsa ezen a versenyen dől el azon versenyzők között, akik aktív tagjai az Egyesületünknek.


Idén is várunk Titeket a versenyen belül különböző kiegészítő versenyszámokkal, úgymint longest drive, nearest to the pin, és az MGL-re bevezetett különversenyünk a "tippeld meg a longest drive távolságot"). A részvételi díjat (2.000,-) készpénzben fogadjuk a verseny ideje alatt.


Amennyiben tagunk vagy és még nem vetted át a Partnerklubjaink 50%-os greenfee utalványait, akkor azt a regisztráció során megteheted.


Azon tagjaink, akik még nem fizettek tagsági díjat 2022 évre, a regisztráció során megtehetik, így azonnal jogosulttá válnak a parnterklubjaink greenfee utalványaira valamint a versenyenkénti 2-15.000,- forintos kedvezményekre.


Tekintettel a Zala Springs Golf Resort zsúfolt versenyhetére, gyakorlónapot nem tudunk biztosítani a versenyzők számára.


Szeretnéd támogatni egyesületünket?

Ez alkalommal is megteheted és egy duplafalú acéltermoszt adunk Neked ajándékba.


Driving range

A driving range-et saját autóddal közelítheted meg, a bejárati kaputól jobb kézre eső parkolót használva. A range labdákhoz a zsetonokat a klub recepcióján tudod megvásárolni.


Játékforma

Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy a verseny stroke play játékformában maximált ütésszámmal, (PAR + 5 ütés) került kiírásra. Kérjük, szíveskedjetek a labdát felvenni, ha ezt az ütésszámot elértétek és a labda még nincs a lyukban.


MidAm elütők

A tavalyi évben bevezetett MidAm elütőkkel találkozhattok Zalacsányban is. A hölgyek arany színű, az urak fekete színű elütőről ütnek el. Ezek a tee markerek a standard elütőre lesznek kihelyezve.


SPECIÁLIS SZABÁLY

Ha a 14-es szakaszon nem dönthető el, hogy a játékos labdája a büntető területen van, akkor üthet ideiglenes labdát, amelyet azonban a büntető területekre vonatkozó 17.1d szabály vonatkozó könnyítési lehetőségei szerint kell megjátszani. Ezután újabb könnyítési lehetőség nem választható.

Ha az eredeti labdát a büntető területen kívül megtalálták, akkor azzal kell folytatni a játékot. Ha a büntető területen belül találták meg, a játékos választhat, hogy az eredeti labdáját játssza meg, vagy az ideiglenest. Ha a labdát nem találják meg, de tény vagy szinte biztos, hogy a büntető területen veszett el, akkor az ideiglenessel kell folytatni a játékot.

Nem alkalmazható ezen Helyi Szabály arra az esetre, amikor a labda egyértelműen túlment a büntető területen, mert akkor a 18.3 szabály szerint kell ideiglenes labdát ütni, az eredeti ütés helyéről.


Forecaddie-k

Az egyes szakaszokon a forecaddie-k segítik játékotokat, akik a következő jelzéseket fogják alkalmazni:


Jelzések a játékos következő ütésének engedélyezésére / tiltására:

· vállmagasságban oldalra tartott fehér zászló a fairway közepén állva: a játékos üthet

· vállmagasságban oldalra tartott piros zászló, a fairway közepén állva: a játékos nem üthet még


Jelzések a játékos labdájával kapcsolatban:

· vállmagasságban oldalra tartott fehér zászló: a labdát megtalált

· vállmagasságban oldalra tartott piros és fehér zászló: a labdát nem találtad meg

· piros zászlóval fejmagasságban Out-of-Bounds felé mutatva: pályán kívüli területre repült a labda

· piros zászlóval a büntetőterület felé mutatva: a labda a büntetőterületen belül van


A jelzésekről az érintett pályaszakasz elütőjén tájékoztató lapot helyezünk el az elütő mellé szúrva.


Jeges törölközők

Várhatóan jó idő lesz vasárnap, így a verseny ideje alatt kollégáink törekednek mindenki számára jeges törölközőket biztosítani.


DeLaVie & Fizzy frissítőpontok

Erre a versenyre is elhoztuk Számotokra a SWISS LABORATORY DeLavie és Fizzy vitaminokkal dúsított frissítő italait, amit kérésetek szerint kiegészítettünk szénsavmentes ásványvízzel és mindezt jégbe hűtve kínáljuk Nektek az 1-es és 4-es elütők között, a 10-es elütőn valamint a 14-es elütő felé haladva a faház melletti árnyékos részbe helyezett magaságyásokból.


Live score

Induláskor a score-kártyán találtok egy QR kódot. Telefonotok kameráját ráirányítva elnavigál benneteket egy weboldal és már rögzíthetitek is a szakaszaitok eredményét. Egy flight-ban elegendő, ha 1 játékos rögzíti az eredményeket. A klubházban TV-n kivetítve követhetitek nyomon a versenyt, saját készüléken, pedig erre a linkre kattintva.


Lassú játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy az eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A labdakeresési idő legfeljebb 3 perc. A hencsei golfpálya játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 19 perc. A pace of play-t megtaláljátok a score-kártyán.


Verseny megnevezése: MIDAM GOLF LIGA #2 ZALACSÁNY

Az állomás helyszíne: Zala Springs Golf Resort

8782 Zalacsány, Csány László u.54.

Dátum: 2022. június 26. (vasárnap)

Kezdés időpontja: várhatóan 9:00 óra, két elütőről

Versenyigazgató: Révész Tamás (+36 70 3347 317)

Versenybírók: Jakobi András (+36 30 542 9098) és Bangó Botond (+36 20 368 8598)

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Jakobi András, Bangó Botond

54 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page