top of page

A MidAm bemutatja.... MidAm Golf Tour 2021




Idei első levelünkben örömmel mutatjuk be a MidAm Golf Tour 2021 versenysorozatunkat, ami tovább bővült egy újabb 3 napos bajoksággal, valamint két újabb, csodálatos helyszínnel. További információkért kérjük, hogy kattints ide.


Az idei évben újonnan bevezetésre kerülő World Handicap System (ún. Világhendikep Rendszer), valamint az új MGSZ versenyszervezési és hendikep nyilvántartási rendszere kapcsán Elnökségünk úgy döntött, hogy 2021-től bővíti szolgáltatásait és Tagjai számára felkínálja a hendikepvezetési, EGA kártya igénylési lehetőséget. Ezzel pálya nélküli anyaklubjává válhat Egyesületünk és így lehetőség nyílik az Országos Klubcsapat Bajnokságon legalább 2 MidAm csapat indítására. További részletekért kattints ide.


Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Tagság egyhangúan elfogadta a 2021 évre szóló tagdíjat, melynek mértéke 20.000,- forint, ami a partnerklubok által nyújtott kedvezmények igénybevétele mellett a Nyílt Bajnokság nevezési díjából, a Golf Tour 2021 nevezési díjából is biztosít 15-15.000,- forint kedvezményt. Kérjük, hogy tagságod meghosszabbítása érdekében légy’ kedves átutalni ezt az összeget az MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület OTP Banknál vezetett 11702067-20003043 számú számlájára. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesd fel nevedet és a „2021 évi tagdíj” szöveget.


Partnerklubjainkkal folyamatosan zajlanak a tárgyalások a greenfee kedvezményekről, mely programunkhoz szinte kivétel nélkül majdnem minden klub csatlakozott. További részletek hamarosan olvashatók honlapunkon.


Golfsikerekben és egészségben gazdag golfszezont kívánunk Nektek!

29 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page