top of page

Elindult a Mid-Am Golf Tour hencsei izgalmakkal



A Mid-Am versenyeknél szinte már megszokott izgalmakkal kezdődött meg a MidAm Golf Tour 2020 versenysorozat, mely az idei évben egyben a MidAm Országos Ranglistaversenyek sorozata is.


Ugyan sajnos várnunk kellett a Szezonnyitó Golf Kupával közel 1 hónapot, de immáron végérvényesen is útjára indult a mid-amatőr korosztály 5+1 állomásos, 2020 évi versenysorozata.


Az első állomásra az eredeti terv szerinti Kisoroszi helyett Hencsén került megrendezésre a nyitó kupa, de aki Kisoroszit szereti, az sem marad játék nélkül, mivel a Tour záró állomása a Szentendrei sziget csücskében fog véget érni.


De visszakanyarodva a Szezonnyitó Golf Kupára, szinte már hálásak lehetünk Koller Györgynek, hogy folyamatos izgalomban tartja a midam mezőnyt játékával. Történt ugyanis, hogy Szalay Attila első 9-es 38, majd második 9-es 40-es eredményével, 78-as score-kártyát adott le, míg Koller György (tavalyi Magyar Nyílt Bajnokság playoff résztvevője) az első 9-es 39-es eredmény után a második 9 utolsó előtti szakaszáig +4-ben állt. Gyuri utolsó két szakasza nem a terek szerint alakult, így két bogey-val ugyancsak 78-as eredménykártyát adott le a scoring area-ban.


Következett a play-off, amire a Versenybizottság a 6-os szakaszt jelölte ki. Mindkét játékos PAR-ral teljesítette, így mentek tovább a 7-es szakaszra, ahol Attila egy erős PAR-ral jobbnak bizonyult, így play-off győztesként Ő emelhette a magas az első helyért járó serleget.


Attila és Gyuri mögött nem sokkal lemaradva Ralph Müller (80) végzett a dobogó harmadik fokán.


Hölgyek között Lex Annamária hendikep javítással lett az első, akit a verseny utáni közgyűlés (no nem emiatt, de) megválasztott elnökségi tagnak, így a jövőben jogászi munkájával is segíteni fogja az egyesület működését.

Második helyen végzett Hoan Thu Dung (89), míg harmadikként Sándor Virág (90) végzett.


Szokásos módon nettó kategóriákban is történt eredményhirdetés.


Férfiaknál Szépfy Márton állhatott a képzeletbeli dobogó első fokára hendikepjénél 8 ütéssel jobbat játszva, míg második és harmadik helyen Bere Tamás és Bíró Géza végeztek. Mindkettőjüknek 6 ütéssel jobbat kellett játszania hendikepjénél ehhez a helyezéshez. További díjazott sorrend: 4. Karvász Tamás, 5. Berkes Zoltán, 6. Véh Balázs.

Hölgyeknél a nettó kategória első helyét Bihari Gyöngyvér vitte el 9 ütéssel jobbat játszva hendikepjénél. Második és harmadik helyen Sam Kim Anh (-2 ütés) és Fiserné Koplányi Eszter (hendikepjét megjátszva) végzett.


A Bátor Tábor alapítványnak is gyűjtöttek a MidAm-ok az extra, 19-es szakaszon, ahol 1-1 ütéssel versenyeztek, hogy ki kerül közelebb a lyukhoz. Ez most Sánta Zoltánnak sikerült, labdája 4,35m-re nyugodott meg a lyuktól.


Longest drive versenyben hölgyek között Lex Annamária, urak között Gürtler Miklós ütés bizonyult a leghosszabbnak.


Gratulálunk a több, mint 90 résztvevőnek és külön a díjazottaknak!


Képgalériánk 72 órán belül feltöltésre kerül, de addig is várjuk a résztvevők fotói feltöltve Facebookon és Instán #midamhungary hastag-gel.


Várunk mindenkit szeretettel június 21-én vasárnap a Pannónia pályáján a MidAm Golf Tour második fordulóján. Jelentkezni ide kattintva lehet.

Az esemény nem kerülhetett volna ilyen színvonal mellett lebonyolításra, ha nincsenek szponzoraink!

Köszönet a támogatásért:

#ingatlancoach – Movik Gabriella

#ízműves – Magyar Krisztián

#lindair - Sátori Ferenc

#kétszerecsenbisztró - Meznerics Gergő és Dr. Erdei Éva

#agave - Meznerics Gergő és Dr. Erdei Éva

#ladiesgolfhungary – Batta Krisztina

#gelbertecoprint – Gellér Róbert

#chocome – Jónás Balázs

#hungariangolf – médiatámogatónk

és partnerklubjainknak:

53 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page