top of page

Fontos infók Hencse előtt



MidAm Szezonnyitó Golf Kupa játékostájékoztató


Az első állomás helyszíne: Hencse National Golf & Country Club

7532 Hencse, Kossuth L. út 1-3.,

Dátum: 2020. június 6. (szombat)

Kezdés időpontja: várhatóan 9:00 óra, de kérünk minden játékost, hogy a startlistát ellenőrizze indulás előtt ide kattintva.

Versenybizottság: Bánhidy Judit, Bóczi Róbert, Jakobi András, Buna Edvin, Révész Tamás (elnök)

Versenyigazgató: Révész Tamás

Versenyigazgató telefonszáma: +36 70 3347 317

Versenybírók: Jakobi András és Buna Edvin

Érkezés a klubba

Megérkezést követően a klub recepcióján tudsz regisztrálni, a tour és a verseny nevezési díját befizetni készpénzben vagy bankkártyával. Amennyiben tagja vagy a Mid-Amatőr Golf Sportegyesületnek avagy jelezted belépési szándékodat, úgy a Versenysorozat regisztrációs díja Számodra ingyenes, a mezőny többi játékosnak 15.000,- forint. Az első forduló nevezési díja 22.500,- forint, mely minden résztvevő számára egységesen térítendő. Regisztrációt követően kapod meg 2020 évre szóló tagsági bag-tag-edet, amivel igénybe veheted partnerklubjaink 20%-os kedvezményét. Továbbá átadjuk az 1 alkalomra szóló 50%-os greenfee vouchereket is. Ha szeretnél #midamgolf logózott 1 literes dupla acélfalú termoszt vásárolni, akkor ezt is megteheted a regisztráció során. Ha támogatni akarod a #midam egyesületet, akkor pedig meg is tudod tekinteni, hogy milyen szép pólót kapsz érte ajándékba.


A torlódás elkerülése végett kérjük azon játékosokat, akik a versenyt megelőző napon, a pénteki gyakorlónapon is részt vesznek, hogy regisztrációs és nevezési díjukat lehetőség szerint a pénteki napon rendezzék. Köszönjük megértéseteket!

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy a Hencse National vasárnapi ranglista versenyére külön, a klubban szükséges regisztrálni.

Kérünk minden játékost, hogy tartsa be a vészhelyzet idejére, a kormány által hozott rendelkezéseket és a Magyar Golf Szövetség ajánlásait.


Verseny utáni ebéd / vacsora: a versenyre való érkezésedkor dönthetsz, hogy igénybe kívánod venni a verseny utáni étkezést, avagy sem. A nevezési díj tartalmazza az étkezés díját. Amennyiben nem kérsz ebédet / vacsorát, így nevezési díjad 19.000,-

Tagsági lehetőség

Amennyiben szeretnél az MMAGE tagjává válni, úgy ide kattintva jelezheted pénteken 12 óráig. A határidőig beérkező tagsági jelentkezésekről szombaton, az MMAGE Közgyűlése dönt.


Gyakorló nap

A MidAm Szezonnyitó Golf Kupa hivatalos gyakorlónapja 2020. június 5. (péntek). A gyakorlónapra 50% kedvezményt biztosít a klub a greenfee díjából, azaz 9.250,- / 18 lyuk. Tee time foglalása szükséges, amit az alábbi telefonszámon tehet meg minden játékos: +36 30 852 2339


Tervünk az, hogy a gyakorlónapi játékot követően, este a Főnix Fogadóban vacsorázunk közösen.


Driving range

A driving range-et saját autóddal is megközelítheted. Az Oktogonnál parkolók kerülnek kialakításra. Kérjük, hogy kövesd a kijelölt parkolási rendet és a driving range felé tartva és onnan visszajövet körültekintően vezess a 15-ös szakaszon keresztül, illetve mindig figyeld a domb tetején álló forecaddie jelzéseit.

Range labdákat kihelyezzük az elütőkre, amiket a nevezési díj tartalmaz, ahogyan a putting- és chipping greenek használatát is.


Tee off

A jelentkezők létszámának függvényében 1 vagy 2 elütőről indul a verseny, és a Versenybizottság a végleges létszám ismeretében dönt az indulás időpontjáról. Kérünk minden versenyzőt, hogy indulás előtt tájékozódjon az indulási idejéről itt.


Szakaszváltozások

Aki tavalyelőtt óta nem játszott Hencsén, meglepődve (és reméljük örömmel) tapasztalhatja, hogy visszakerült a 17-es PAR-3-as szakasz a játékba, így némileg változik a hátsó 9 szakasz végének játékrendje. Részletek miatt érdeklődjetek a helyszínen!


Játék a bunkerben

A labdát úgy kell megjátszani ahogy fekszik. A gereblyék használata nem kötelező, azonban kérjük, hogy lábbal és / vagy ütővel simítsátok el az ütés és a lábatok hagyta nyomokat. A bunkert úgy hagyjátok el, ahogyan azt ti is találni szeretnétek, ha labdátok belekerül.


Extra verseny – nearest to the pin

A 19-es szakaszon extra versenyt szervezünk! Nearest to the pin férfi és női kategóriában. A játékra a 18 szakasz lejátszását követően kerülhet sor, érkezési sorrendben, saját labdával, 1 labda megjátszásával. Nevezési díj: 1.000,- forint. A nevezési díjakat a Bátor Tábor Alapítványnak ajánljuk fel.


Forecaddie-k

A 4-es, 13-as és 15-ös szakaszokon forecaddie-k segítik játékotokat, akik a következő jelzéseket fogják alkalmazni:

fehér zászló: szabad a fairway, az elütőn lévő flight tagjai elüthetik labdájukat, avagy ütésedet követően: tisztán látta a labda helyzetét, meggyőződött róla, hogy a labda megtalálható (fairwayen, rough-on, bunkerben, fák alatt, stb.). Vízakadályban nem szükséges a labda pozícióját megállapítani, elegendő, ha látta, hogy berepült az akadályba.

piros zászló: nem szabad a fairway, kérjük, várakozz az elütőn, avagy ütésedet követően: a forecaddie nem látta, nem biztos a labda pozíciójában vagy abban, hogy megtalálható lesz-e. Erősen javasolt provizórikus labda megjátszása.


Live score

Live score-t a caddie.hu Play alkalmazása biztosít számotokra. Az önkéntesen vezetett live score-hoz a Play alkalmazásban előzetes regisztrációra van szükség. Hogyan? Itt megmutatjuk. Induláskor kaptok majd egy-egy kódot, amivel a Play-ben regisztrált egyik játékosnak kell csak vezetnie az eredménykártyákat. A klubházban TV-n kivetítve követhetitek nyomon a versenyt, saját készüléken, pedig erre a linkre kattintva.


Lassú játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy a eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A 2019 évi szabályok szerint a labdakeresési idő 3 percre csökkent. A hencsei golfpálya játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 21 perc. A pace of play táblát ide kattintva éred el.

Frissítés

Közel 120 liter ásványvízzel készülünk Benneteket frissíteni. És nem is akármilyen ásványvízzel! A Garai Pí víz technológiája a Japán növényfiziológiai kísérleteken alapszik. A természetben az élő szövetekben Pi-viz található, tehát az élővilág egyik fő alkotóeleme. Reméljük, hogy játékotokra pozitív hatással lesz. Frissítő pontok: Oktogon, starterek, forecaddie-k


Rossz időjárás esetén

Amennyiben a Versenybizottság úgy ítéli meg, hogy fel kell függeszteni a játékot, úgy azt az alábbi jelzésekkel teszi meg:

- egy hosszú kürtszó – a játék rendkívüli felfüggesztése (a játékosnak haladéktalanul abba kell hagyni a játékot)

- három egymás utáni kürtszó, ismételve – a játék rendes felfüggesztése (a játékos befejezheti az éppen megjátszott szakaszt)

- két rövid kürtszó, ismételve – a játék folytatása

Evakuációs terv

Az 1-es, 18-as szakaszokon, valamint a 4-es greenen tartózkodó flight-ok a klubházban, míg a többi szakaszon lévő játékosok az oktogonban húzódhatnak menedékbe. Játék felfüggesztése esetén a Versenybizottság hivatalos kommunikációs csatornája az MMAGE honlapja és a Facebook oldala.


Közgyűlés

Az MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület elnöke, az Elnökség nevében, 2020. június 06-án, a verseny napján 17:30 órai kezdettel hívja össze a Mérlegelfogadó Közgyűlést, melyre szeretettel várunk minden Tagunkat. A közgyűlés a klubházban kerül megtartásra a vonatkozó rendelkezések figyelembevételével. Határozatképtelenség esetén fél órával később, azaz 18:00-kor kerül megtartásra a közgyűlés, és addig is a Versenybizottság kisorsolja a Match Play Bajnokság körmérzőzéseinek csapatait, amit élőben Facebookon is tudtok majd követni. A meghívó ide kattintva érhető el.

MidAm Országos Ranglista

A versenyt követő 72 órán belül frissülni fognak a férfi és női, bruttó és nettó országos ranglisták, amiket ide kattintva értek el.

Minden versenyzőnek jó felkészülést és kiváló játékot kívánunk!

157 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page