top of page

II. MMAGE Országos Ranglistaverseny



Ezúton tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület 2019 évi utolsó versenyére, a II. MidAm Országos Ranglistaversenyre, a Pannónia Golf & Country Clubba 2019. október 6-án (vasárnap) kerül sor.

Az Országos Ranglistaverseny alkalmával nyílt kategóriában minden korcsoport (junior, felnőtt, senior) indulhat és kiértékelésre is kerül, mellyel párhuzamosan az MMAGE Bajnokai (bruttó, Férfi A,Férfi B, női kategóriában) is kihirdetésre kerülnek.


Az időjárás előrejelzés szerint kiváló golfidő ígérkezik a hétvégén, ezért nem érdemes kihagyni az utolsó MidAm golfversenyt. Jelentkezni ide kattintva lehet.

Érdemes gyűjteni a pontokat is a MidAm Golf Tour utolsó állomásán, hiszen a legjobb 12 férfi és a legjobb 3 női játékos I. Winter Cup részételi díjának egy részét az Egyesület átvállalja.



Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a caddie.hu portál Play alkalmazását fogjuk használni a Live Score vezetésére a verseny ideje alatt, ezért megköszönjük, ha Te is csatlakozol telefonoddal az eredmények rögzítéséhez. A pontos részletek és a technikai feltételek a caddie.PLAY logóra kattintva érhetőek el.


Várunk szeretettel minden játékost az év egyik utolsó ranglistaversenyére!

41 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page