top of page

Versenyinfók Balatonudvariról

Frissítve: 2022. aug. 12.


A MidAm Golf Liga bajnoki sorozat tour truck-ja két év után ismét Balatonudvariba gördül be a nyári, negyedik állomás megszervezésére.


Ennek apropóján összefoglaltuk számotokra a legfontosabb versenyinformációkat.


Jelentkezési, visszalépési határidő

A nevezési lista lezárása 2022. augusztus 13-án (szombaton) déli 12 órakor történik meg. Ezt követően sem jelentkezni, sem lemondani jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Jelentkezni és jelentkezés lemondani ide kattintva lehet.


Cím

Balaton Golf Club


Verseny dátuma

2022. augusztus 14. (vasárnap), várható kezdés: 9:00


Gyakorlónap:

2022. augusztus 13. (szombat), 50% greenfee kedvezménnyel, tee time foglalás: GOLiGO


Versenybizottság:

Versenyigazgató: Révész Tamás (+36 70 3347 317)

Vezető versenybíró: Jakobi András

Versenybíró: Buna Edvin (+36 20 368 8598)

Klubmenedzser: Majuhid Tamás


Check-in

Megérkezést követően a klubban a MidAm welcome desknél tudsz regisztrálni 7 óra 30 perctől kezdődően. A verseny előtti bejelentkezés kötelező. Ennek elmulasztása esetén a játékos nem kapja meg score-kártyáját az elütőn. Az indulócsomagot és az első frissítőt valamint a birdie bookot itt kapják meg a játékosok. A score-kártyát és helyi szabályokat az 1-es / 10-es elütőkön adják a starterek.


Nevezési díj

Készpénzben, bankkártyával vagy előzetes utalással tudod fizetni forintban a Magyar MidAmatőr Golf SE OTP Bank 11702067-20003043 számlaszámra utalva.

BGC tagoknak: 13.000,-

MidAm tagoknak: 28.000,-

Fentiek közül egyik kategóriába sem tartozó játékosoknak: 30.000,-


Amennyiben tagunk vagy és még nem vetted át a partnerklubjaink 50%-os greenfee utalványait, akkor azt a regisztráció során megteheted.


Azon tagjaink, akik még nem fizettek tagsági díjat 2022 évre, a regisztráció során megtehetik, így azonnal jogosulttá válnak a partnerklubjaink greenfee utalványaira valamint a versenyenkénti 2-15.000,- forintos kedvezményekre.


Driving range

A driving range használata minden versenyző számára korlátlan és díjtalan.


DeLaVie & Fizzy frissítőpontok

A welcome desknél kapott frissítők mellé a golfpálya 3 pontján további 300 palack jégbe hűtött szénsavmentes ásványvízzel, valamint Swiss Laboratory termékekkel várunk!


Forecaddie

A 7-es, 10-es, 13-as és 14-es szakaszokon forecaddie-k segítik a játékot.

Jelzések a 7-es és 10-es szakaszon:

piros zászló: a forecaddie nem tudta beazonosítani a labda helyét, üss provizórikus labdát

Jelzések a 13-as és 14-es szakaszokon:

piros zászló magasba tartva: a labdád túlrepült fairway-en, a forecaddie nem találja a magas rough-ban, üss provizórikus labdát!

piros zászló a büntetőterületre mutatva: a labda keresztezte a büntetőterületet és abból nem jutott ki. Folytasd a játékot a büntetőterületnek megfelelő, 17-es szabály szerint!

fehér zászló: a forecaddie azonosított a labda helyét, avagy a labda kijött a büntetőterületről, majd visszagurult oda. Minden esetben haladj a forecaddie felé, aki megmutatja a labda helyét, vagy a pontot, ahol visszagurult a labda a büntetőterületre.


MONYO & ChocoMe Longest drive és Nearest to the pin verseny

A 12-es szakaszon Longest Drive, a 17-es szakaszon Nearest to the Pin verseny vár Titeket. Akik támogatják Egyesületünket a regisztráció során (üveggömb pénz), azok iratkozhatnak fel a longest és a nearest táblákra.


Tempós játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy az eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A labdakeresési idő legfeljebb 3 perc. A Balaton Golf Club pályájának játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 22 perc. A szakaszonkénti játékidőt megtaláljátok a score-kártyán.


Játék utáni étkezés

Játékot követően ebéddel várunk Titeket a klub teraszán. A kétféle menü közül kérjük, hogy előzetesen válasszatok a nevezéskor, vagy helyszíni regisztrációkor.


A menü:


Kacsa húsleves, cérnametélt, zöldségek

* * *

Sertés szűz, parázsburgonya, lecsó

* * *

Vaníliás Panna Cotta, erdei gyümölcsök


B menü:

(vega és laktózmentes)


Zöldborsó krémleves, zöldborsó, turbolya

* * *

Sült pesztós padlizsán, parmezán, paradicsom krém, rukkola

* * *

Vaníliás Panna Cotta, erdei gyümölcsök

MidAm Golf Liga

A csapatok jelenlegi állásáról itt tájékozódhattok.

Az egyéni eredményeket itt tekintheted meg.




44 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page