Vigyázó szemeteket Tatára vessétek!Tatára, az Old Lake Golf Clubba érkezik a MidAm Golf Tour 2020 versenysorozat a harmadik állomásával. A MidAm országos ranglistapontot adó verseny 2020. július 19-én, vasárnap kerül megrendezésre stroke-play játékformában.


A szokásos nyereményesővel várjuk minden 30 év feletti golfozó jelentkezését (nem szükséges MidAm tagság!)


Az Ízműves és a Két Szerecsen Bisztró megszokott felajánlásai mellett a 18 lyukas magyar pályák greenfee utalványait (Pannónia, Zala Springs, Old Lake, Magyar GC, Balaton Golf, Hencse) lehet megnyerni, továbbá az IngatlanCoach, az AGAVE Könyvkiadó ajándékcsomagjaival várunk Bennneteket.


A 8-as szakaszon ismét Nearest to the Pin versenyben vehettek részt, mellyel támogatjátok a Bátor Tábor Alapítványt. A legügyesebb hölgy és úr pedig a Choco Me ajándékcsomagjával térhet majd haza.


Még nem jelentkeztél a versenyre, itt teheted meg.

Nem vagy biztos, hogy már jelentkeztél-e? Itt tudod megtekinteni a mezőny összetételét.


Várunk Benneteket egy izgalmas versennyel, sok szép díjakkal és egy újabb meglepetéssel! Hogy mi az? Megtudod, ha eljössz!


#midamgolf #midamgolfhungary #midamgolftour2020 #Ízműves #KétSzerecsenBisztró #PannóniaGolf #ZalaSprings #OldLakeGolfClub #MagyarGC #BalatonGolf #HencseNational #IngatlanCoach #AGAVE #ChocoMe #BátorTáborAlapítvány

10 megtekintés0 hozzászólás
logo-wagr.png
EGA_no_bckgrnd copy.png
OMSZ_logoja.png
caddie_hu.png
hg logo_2014.png
MGSZ_logo_HUN.png

© Copyright 2013-2020

All rights reserved by Hungarian Mid-Amateur Golf Association

Hírlevél & SMS feliratkozás / Newsletter & Text subscription