top of page

MidAm Tagság újítások



Cikksorozatunk, amely a 2023. január 25. napján megtartott MidAm Közgyűlés anyagait dolgozza fel, első részében a MidAm Golf Ligáról beszélgettünk itt, majd második részében a MidAm versenynaptár további eseményeiről esett szó, amit itt olvashattok.


Ezúttal egy kicsit más vizekre evezünk MidAm témakörben. A klubtagságról kérdeztük Krämer Andrást, az Egyesület elnökét.


Milyen újdonságokra számíthat az, aki idén tagságot vált az Egyesületbe?


Egyrészről egy sokkal tartalmasabb MidAm élet részese lehet az, aki csatlakozik hozzánk, és itt visszautalnék a versenyek kapcsán tett korábbi beszélgetésünkre, másrészt minden hónapban szervezünk egy MidAm Napot, amelynek részleteiről hamarosan további tájékoztatást fogunk adni. Ezeken kívül a megszokott partnerklub kedvezmények mellett a saját versenyeink nevezési díjaiból is kedvezményekben részesülnek tagjaink.


Egy idei újdonság a tatai Old Lake Golf Clubbal kötött stratégiai megállapodásunk, amely keretében tagjaink 5.000,- forinttal csökkentett nevezési díjjal vehetnek részt az ún. Férfi Napokon. Ezen felül az egyszeri 50%-os, majd év végéig tartó 20%-os pénteki greenfee kedvezményeken túl 30%-os greenfee kedvezménnyel játszhatják le a MidAm Match Play Bajnokság selejtező köreit a tagjaink. Dr. Bábos Réka és a klub egy speciális ún. MidAm nevezési díj kategóriával is meglepi tagjainkat az összes Old Lake által szervezett versenyen.

A MidAm Golf Ligának egyik állomását is Tatán szervezitek. Ez azt jelenti, hogy szorosabbra fűzitek a kapcsolatot az Old Lake Golf Clubbal?


Így van. Az idei évre kötöttünk egy stratégiai partneri megállapodást, és meglátjuk, hogy tagjaink hogyan fogják fogadni az együttműködést. Természetesen a Forest Hills-zel, Balaton Golffal, Hencse Nationallel, Zala Springs-zel is megerősítettük partneri kapcsolatunkat. Ezen klubokban is 1 alkalommal 50%, majd az év további részében 20% kedvezmény mellett golfozhatnak tagjaink bármely napon. A greenfee kedvezményen kívül a Birdland más meglepetésekkel is kedveskedik tagjainknak. Így péládul 10% kedvezménnyel a szállásfoglalás során, 5% kedvezménnyel az elektromos autó foglalás díjából, és ugyancsak 5% kedvezménnyel a SPA belépőjegyek díjából.

Milyen egyéb kedvezmények illetik meg tagjaitokat?


Nem is kedvezménynek, mint inkább jogosultságnak mondanám azt a lehetőséget, hogy nemzeti MidAm válogatottunk tagja lehet minden Egyesületi tagunk. Ez azt jelenti, hogy a kerettagság feltételeinek teljesítése esetén, meghívás alapján képviselheti hazánkat a nemzetközi versenyeken.


Ez nagyon jól hangzik. Akkor már csak az a kérdés, hogy milyen tagsági formák közül választhatnak a golfozók?


Az idei évtől kettőről négyre bővül a tagsági formáink száma. Az első lehetőség a hagyományos Egyesületi Tagság, amellyel minden tagsági jogot, partnerklub kedvezményt megszerez a golfozó. Ennek díja 25.000,- forint, de az értéke felbecsülhetetlen (mondja mosolyogva), de legalábbis több százezer forintnyi árelőnyt biztosít. A második lehetőség az Aranytagság, amely az előbbi forma egy támogatói verziója. Mindazok, akik úgy érzik, hogy szeretnék ügyünket segíteni anyagilag is, ezt a tagságot is választhatják, amelynek díja 50.000,- forint. Támogatásukat egy MidAm merchandizing termékkel is megháláljuk. Végül, de nem utolsó sorban a harmadik lehetőség az anyaklubtagság, amely a klasszikus tagsági jogot mellett hendikepvezetési és versenyengedély kártya kiváltásának jogát is tartalmazza. Ennek díja 80.000,- forint. Végül, aki kombinálni szeretné az utolsó kettőt, azaz anyaklubját támogatva szeretne tagságot váltani, az is megteheti mindezt 105.000,- forintért.


Mindazok, akiknek fentiek megtetszettek, akár 1 gombnyomással hosszabbíthatják tagságukat a GOLFiGO rendszerén keresztül február közepétől, saját fiókjukba belépve. Akik még nem voltak tagjaink, azok számára is nyitva áll ez a lehetőség, azonban nekik további segítséget fog nyújtani Révész Tamás főtitkár az Egyesületbe történő belépés adminisztratív ügyintézésében a revesz.tamas@midamgolf.hu email címen.


Köszönjük szépen ezt az összefoglalót! Legközelebb a közhasznúságról, és annak előnyeiről, valamint a 2023 évi golfszabály módosításokról fogunk beszélgetni.


Hasznos linkek:


MidAm Tagságról:


Hendikepvezetésről:


Tagság hosszabbítása:


Belépés új Tagok számára:





212 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page