top of page

Új helyen a MidAm Golf Liga



Cikksorozatunk a 2023. január 25.-i MidAm Közgyűlés határozatait dolgozza fel, amelynek első részében a MidAm Golf Ligáról beszélgettünk, második részében a versenynaptárt tekintettük át, harmadik részében a tagsági előnyökről, jogosultságokról , majd az utolsóban az adóból leírható adományozási lehetőségekről esett szó.


Ezúttal a MidAm Golf Liga egy új helyszínnel való bővüléséről hoztunk nektek információkat. A Sedin Golf Resort már bemutatkozott a közgyűlésen, amiről most az egyesület elnökét, Krämer Andrást kérdeztük.


Tavaly a MidAm Golf Liga már járt Szlovákiában. Miért váltottatok?


Így igaz, a bácsfai Welten Golf Club 18 lyukú golfpályán játszottunk 2022-ben, ami minden szempontból egy kiváló helyszín volt számunkra. Jó minőségű golfpályán, nagyon kedves emberek fogadtak minket. Mindemellett az étterem és a szállás is kimagaslóan jó volt, amiért nagyon hálásan is vagyunk szlovák barátainknak. Most azonban szeretnénk megismertetni egy másik külföldi pályát is a tagságunkkal. Mivel a Sedin Golf Resort körülbelül olyan távolságra fekszik Magyarországtól, mint Bácsfa, és ráadásul idén Sedin rendezni a European Young Masters-t, ami 2011-ben Balatonudvariban is megfordult, ezért kézenfekvőnek tartottuk ezzel a helyszínnel felvenni a kapcsolatot. A pálya Par-73-as mind férfi, mind női elütőről. A szakaszok adatai már elérhetőek a GOLFiGO rendszerében, mint ahogyan jelentkezni is lehet már a versenyre. Férfi standard elütőről a course rating 72.8, slope rating 141, míg a női standard elütőről a course rating 74.4, a slope rating pedig 138.


A golfpálya mellett korlátozott számban szállások is rendelkezésre állnak, ami tavaly is egy fontos szempont volt a játékosok körében. Játékosaink 10% kedvezménnyel €72 / szoba / éj áron foglalhatnak a ubytovanie@golfsedin.sk email címen, avagy a +421 948 073 225 telefonszámon.


Arról, hogy milyen partnerklub kedvezményeket vehetnek igénybe tagjaink, hamarosan tájékoztatást fogunk adni. Figyeljétek híradásunkat.


Köszönjük az információkat! És hogy ne csak beszéljünk a pályáról, álljon itt néhány bemutatkozó fotó és videó is.




Hasznos linkek:


Korábbi cikkeink a témában:


66 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page